"Da sam ikada naslutila...": Oglasila se Ratkina prijateljica, i dalje ni traga nakon odlaska kod dečka u Španiju
Ratka Jovanović, Foto: acebook/Ratka Jovanovic

misterija nestanka ratke jovanović

"Da sam ikada naslutila...": Oglasila se Ratkina prijateljica, i dalje ni traga nakon odlaska kod dečka u Španiju

Ratka Jovanović je sve do 27. jula bila aktivna i na Vajberu, a nakon ovog datuma dolazi do promene

Objavljeno:

Ratka Jovanović (48) iz mesta Progar nestala je u Malagi, u Španiji gde je otišla kod dečka Nikole. Poslednji kontakt prijatelji i porodica su uspostavili 1. jula.

Prema rečima prijatelja nestale Ratke, Ratka Jovanović je trebalo da ostane dva do tri meseca u Španiji, međutim, stvari su postale sumnjive kada je prestala da se javlja prijateljima i porodici.

Aktivna na društvenim mrežama

U prvi mah, prijatelji su mislili da je izgubila telefon, međutim, sumnju kod Ratkinih najbližih budi činjenica da je poslednji put bila aktivna na društvenoj mreži "Telegram" 21. avgusta, kao i na aplikaciji za razmenu poruka "Vocap".

Takođe, ona je sve do 27. jula bila aktivna i na Vajberu, a nakon ovog datuma dolazi do promene. Njena prijateljica Marica ispričala je da joj od tada izlazi obaveštenje na ona više nema Vajber.

Policiji nestanak prijavile i komšije

Kako je "Blic" pisao, policiji su nestanak pre mesec dana prijavile njene komšije, a zatim i majka.

- U potragu za nestalom Beograđankom bi trebalo da se uključi i Interpol - rekao je ranije izvor "Blica".

Dečko se nije oglašavao

Dečko nestale Ratke, Nikola, nije se oglašavao dosad za medije povodom nestanka partnerke.

O njemu zasad ima malo informacija.

- On je rođen u oktobru 1972. godine. Ovde ima oca koji je bivše vojno lice i sestru. Ja sam mu poslala poruku na Instagramu, ali mi nikad nije odgovorio - rekla je Marica, prijateljica nestale devojke za "Blic".

Ratka Jovanović
Ratka Jovanovićfoto: acebook/Ratka Jovanovic

Ona je navela da su Ratkine kolege pokušale da pronađu sestru od Nikole, kod kog je Ratka otišla, međutim, kako su saznali, ona je odbila da bilo šta kaže.

- Ratka i Nikola su bili tri godine zajedno i pre toga su se čuli porukama, lično ga nikada nisam upoznala, ali nekoliko puta sam ga videla preko video poziva. Jedino što znam o njemu je da je malo stariji muškarac i ništa više - priča Marica.

Ona je ispričala da nestala žena nikad nije pokazivala da postoje neki problemi koji bi objasnili nestanak. Govoreći o Nikoli, kod kojeg je Ratka Jovanović otišla, ističe da ne zna puno o njemu.

- On se meni nikada nije obraćao, samo bi se javio preko video poziva kada bismo nas dve pričale. Nisam mogla da procenim kakav je čovek u pitanju, ali po Ratki se videlo da je srećna. Da sam ikada naslutila da joj je loše, reagovala bih - kaže nam prijateljica.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook/RatkaJovanović

Bonus video:

01:50

NESTANAK NA IZLETIŠTU BOJANINE VODE! Kurir na mestu misterije: Zatekli smo vrlo neprijatnu situaciju, OVO SU REKLI PRIJATELJI

(Espreso/Blic/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.